V neděli proběhly dětské lyžařské závody

Nedělní dopoledne s datem 20. ledna 2019 patřilo malým lyžařům. Klub lyžařů Valašské Klobouky uspořádal závody ve sjezdovém lyžování na dětském vleku u polikliniky, a to po roční přestávce, která byla způsobená nedostatkem sněhu.

Na start se postavilo bezmála pět desítek závodníků, jejichž věk nepřesáhl deset let. Všichni byli odhodlaní zdolat slalomové branky a do cíle dojet co nejrychleji. Závod si v ničem nezadal se závody světového poháru, obhlídka tratě, tréninkové jízdy a dvě kola slalomu, přičemž do výsledku se započítával lepší čas. Jeden rozdíl tu však přeci byl, u nás vyhráli úplně všichni, protože všechny děti předvedly naprosto úžasné výkony, popraly se s trošku zledovatělým povrchem sjezdovky a přitom neztratily úsměv na tváři a dobrou náladu, ke které svým dílem přispěli i povzbuzující rodiče. Každé dítko, které přišlo závodit, si odneslo medaili, diplom a sladkou maličkost.

Závody mohly být uspořádány díky podpoře města Valašské Klobouky – program Spolupráce a dále sponzorům Lukáši Zádrapovi (Snow and Bike Zádrapa) a Petru Macháčovi (Potraviny Macháč). Poděkování patří také panu Jaroslavu Balouškovi (Kulturní dům Klobučan) za spolupráci při ozvučení závodů.

Klub lyžařů Valašské Klobouky

 

Odkaz na fotogalerii:

http://lyzarivk.cz/fotogalerie-2/nggallery/detskie-zavody-u-polikliniky-20-1-2019/D%C4%9Btsk%C3%A9-z%C3%A1vody-19.1.2019

You may also like...